Selecteer een pagina

Schilderwerkzaamheden

Zoekt u een vakman voor uw schilderwerkzaamheden?

Schilderen lijkt heel simpel maar er is toch wel degelijk kennis van zaken voor nodig om het goed te doen. Als u de buitenkant wilt laten schilderen dan wilt u toch ook dat uw woning er mooi uitziet. En dat geldt misschien nog wel meer voor schilderwerkzaamheden aan de binnenkant. Een kozijn of deur schilderen moet met de nodige aandacht en zorgvuldigheid gedaan worden. Bent u zelf niet zo handig met een kwast of roller? Besteed dan het werk uit aan de vakmensen van Schildersbedrijf de Graaf.

Goed schilderwerk, daar heeft u jaren plezier van!

Goed schilderwerk is echt vakwerk. Dit heeft even tijd nodig, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Het is belangrijk dat hout eerst een goede laag grondverf krijgt. Daarna kan het hout worden afgelakt en is het resultaat fraai en duurzaam. De vakman gebruikt alleen maar topkwaliteit verf, en dat betaalt zich uit door een mooi resultaat waar u jaren mee vooruit kunt. Laat het schilderwerk in en om uw woning daarom uitvoeren door mensen die dit dagelijks doen en die precies weten hoe ze de klus moeten aanpakken en voor het beste resultaat gaan.

Schildersbedrijf de Graaf - Houtrot-1.JPG

Uw huis stijgt in waarde met goed schilderwerk
Het klinkt misschien vreemd om schilderwerkzaamheden te laten uitvoeren als u van plan bent de woning binnenkort te verkopen, maar een huis dat goed in de verf zit verdient zichzelf terug. Als de nieuwe bewoners niet meteen hoeven te schilderen of dit laten doen dan zullen ze sneller geneigd zijn om een goed bod op uw woning te doen.

Laat schilderwerkzaamheden tijdig uitvoeren!

Het is belangrijk om schilderwerkzaamheden tijdig te laten uitvoeren. Als de verf begint los te laten, zeker buiten, dan zal dit tot gevolg hebben dat kozijnen en deuren gaan rotten als ze van hout gemaakt zijn. Dit kan vaak wel hersteld worden, maar dit zijn extra werkzaamheden die vertragend werken en die bovendien extra kosten met zich meebrengen. Als u het buitenschilderwerk voor uw huis eens in de paar jaar laat bijhouden dan heeft u er minder onderhoud aan en loopt u geen risico op schade aan het houtwerk. Laat de ervaren schilders van Schildersbedrijf de Graaf het schilderwerk van uw woning beoordelen en u adviseren over de beste aanpak.

Geef uw huis een make over met deskundige schilderwerkzaamheden
Bent u toe aan een andere kleur op de muren maar ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Geen nood. De ervaren schilders van Schildersbedrijf de Graaf gaan graag bij u aan de slag om uw muren, plafonds, kozijnen en deuren van een frisse verflaag te voorzien. U zult uw huis na afloop van het werk niet meer terug kennen. Uiteraard wordt voor iedere ondergrond de juiste soort verf gebruikt. De kleuren kiest u natuurlijk zelf. U kunt ook de schilderwerkzaamheden gedeeltelijk uitbesteden. Als u de wanden en plafonds zelf onder handen neemt komen wij graag langs voor de kozijnen en deurposten.

Bovendien krijgt u bij ons 3 jaar garantie op het buitenwerk en 5 jaar garantie op het binnen werk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw schilderwerkzaamheden!